PALVELUT

nina-tattari-porkola-hoito-1.jpg
nina-tattari-porkola-hoito-4.jpg
nina-tattari-porkola-hoito-3.jpg
nina-tattari-porkola-hoito-2.jpg

Raikas, puhdas suu lisää hyvänolontunnetta ja vaaleampi hymy antaa itsevarmuutta.

Suuhygienisti edistää ja ylläpitää suun terveyttä ehkäisevillä suunhoidon toimenpiteillä sekä hoitaa jo olemassa olevia hammas- ja kiinnityskudossairauksia.

 

Suuhygienisti on suun omahoidon Personal Trainer, joka ohjaa oikeanlaisiin ravinto- ja suunhoitotottumuksiin, tukee ja tsemppaa Sinua sekä antaa yksilöllistä suun ja hampaiden kotihoidon ohjausta kädestä pitäen.

HAMMASKIVEN POISTO JA HAMPAIDEN PUHDISTUS

Hammaskivi on mineralisoitunutta, kovaa bakteerimassaa, joka aiheuttaa ientulehdusta sekä pahanhajuista hengitystä. Sen muodostuminen on yksilöllistä riippuen kotihoidon toimivuudesta sekä syljen koostumuksesta. Toiselle riittää hammaskiven poisto kerran vuodessa tai kahdessa, kun taas toiselle on tarpeen käydä 2-4 kertaa vuodessa suuhygienistin vastaanotolla hampaiden puhdistuksessa.


Toimenpide sisältää tarvittaessa ientaskujen mittauksen, pehmeän peitteen ja hammaskiven poiston sekä mahdollisten ientaskujen puhdistamisen ultraäänilaitteella ja/tai käsi-instrumentein, värjäytymän poiston, tahna- / jauhepuhdistuksen, välien puhdistamisen ja hampaiden fluorauksen tai vastaavan käsittelyn. Pitää sisällään myös kotihoidon ohjauksen ja neuvonnan. Kesto 30min KEVYTKYLPY/ 45min HAMMASKYLPY / 60min TEHOKYLPY toimenpiteen laajuudesta ja vaativuudesta riippuen.

 

Toimenpiteet pyrin tekemään mahdollisimman kivuttomasti. Toisinaan hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi arat ikenet on tarpeen  puuduttaa pintapuuduteliuoksella tai viiltelyarat hampaat paikallisesti neulalla puuduttaen. Kerrothan aiemmista kokemuksistasi ja toiveistasi jo etukäteen.

HUOM: Pintapuudutus/ infiltraatiopuudutus eivät väliaikaisesti 19.4. 2022 lähtien ole mahdollista toteuttaa. 

Loppuvuodesta -22 käyn reseptinkirjoittamiskoulutuksen,jonka jälkeen olen toivottavasti oikeutettu määräämään puuduteaineita vastaanottoni käyttöön, ja näin ollen minulla on taas mahdollisuus toteuttaa puuduttamistoimenpiteitä.

EHKÄISEVÄT TOIMENPITEET

Sisältää hampaiden tahnapuhdistuksen ja fluorauksen tai muun vastaavan käsittelyn reikiintymisen ehkäisemiseksi tai vihlovien hampaanpintojen oireiden lievittämiseksi sekä kotihoidon ohjauksen ja yksilölliset välineet hammasvälien puhdistamiseen.

 

JAUHEPUHDISTUS

Osa hampaiden laajempaa ehkäisevää hoitotoimenpidettä, joka sisältää pehmeän peitteen ja pinnallisen värjäytymän poiston vesi-sooda/glysiini-jauheseoksella, fluorikäsittelyn tai mineraali-suoja-aineen sekä kotihoidon ohjauksen.       


Jauhepuhdistuksessa vesi-jauheseosta suihkutetaan paineella hampaan pintaan. Ennen jauhepuhdistusta hampaat tulee olla puhdistettu hammaskivestä, sekä reiät paikattu. Jauhepuhdistusta ei suositella, mikäli on laajalti herkästi viilteleviä juurenpintoja näkyvillä, taikka erityisen tulehtuneet ikenet.

HAMPAIDEN VALKAISU VASTAANOTOLLA

 

Käynti pitää sisällään värinmäärityksen hampaista ennen / jälkeen toimenpiteen,  valkaisugeelin levittämisen hampaille ja sen aktivoinnin joko 1x10min Click kevytvalkaisu tai 3x10min Touch tehovalkaisu halutusta valkaisutuloksesta riippuen, sekä hampaiden jälkikäsittelyn mineraali-suoja-aineella.   

HAMPAIDEN KEVYT KOTIVALKAISU

Valkaisu tapahtuu kotona käytettävillä, 6% vetyperoksidigeeliä sisältävillä kertakäyttömuoteilla joko 4 tai 8 päivän ajan 

60-90min /vrk.  Sisältää värinmäärityksen, opastuksen muottien käyttöön ja kirjalliset ohjeet, sekä valkaisuaineen sisältävät muotit.

Hoitola DentSpassa on myynnissä Opalescence Go-tuotteet hampaiden kotivalkaisuun.

 

 


HUOM. Kaikkia hampaiden valkaisutoimenpiteitä ennen tulee hammaskivi ja värjäytymät olla poistettu ja ientulehdus hoidettu.

 

Myöskään paikkaamattomia reikiä ei saa olla. Raskaana oleville, imettäville ja alle 18-vuotiaille valkaisua ei suositella. Otathan huomioon ettei hammaspaikat vaalene. Tästä syystä ensin kannattaa tehdä valkaisu ja vasta sen jälkeen vaihdattaa hammaspaikat uusiin vaaleampiin. Valkaisua ei yleensä uloteta aivan takahampaisiin asti. Valkaisutulos on yksilöllinen ja valkaisutuloksen pysyvyyteen vaikuttaa käytetyt ravinto-/nautintoaineet ja elämäntavat. Jotta voit varmistua kohdallasi turvallisesta valkaisun aloittamisesta, varaa aika maksuttomaan valkaisuarvioon, jossa tutkin hampaittesi kunnon ja samalla voimme sopia juuri Sinulle parhaiten sopivasta valkaisumenetelmästä.

HAMMASKORUN KIINNITYS

Hammaskoru antaa yksilöllisen ilmeen hymyllesi, ja se on kaunis puhtaissa hampaissa. Toimenpiteessä hammas puhdistetaan, kiinnityskohdan pinta karhennetaan kemiallisesti ja koru kiinnitetään hampaalle juoksevalla paikka-aineella. Koru ei vaurioita hammasta, ja se voidaan poistaa vastaanotolla jälkiä jättämättä. Hyvin kiinnitetty koru pysyy useita vuosia. Voit ostaa korun itse ja varata ajan sen kiinnittämiseen.  Voit myös kysellä mahdollisia DentSpassa myynnissä olevia koruja.

KATSO TARKEMMIN HOITOTOIMENPITEET JA HINNASTO www.dentspa.fi